Η τοποθεσία μας

en el
+ -

Διαθεσιμότητα

Ελληνική νησιώτικη φιλοξενία !

Μία μοναδική αίσθηση της Ελληνικής φιλοξενίας σε ένα χώρο που θα σας μείνει αξέχαστος για την ηρεμία και χαλάρωση που προσφέρει !

Η τοποθεσία μας
Η τοποθεσία μας
\/

Η τοποθεσία μας

Τα στούντιο "Παύλος Μαρία" βρίσκονται στην παραλία Αμμουδιά της πόλης της Σκιάθου, 30 μ. από τη θάλασσα και 900 μέτρα από το λιμάνι, σε μια περιοχή με ταβέρνες και καφέ μπαρ για την δική σας διασκέδαση.

Η κοντινότερη όμως παραλία για μπάνιο είναι ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο αντίθετα από το λιμάνι και λέγεται Ξάνεμος.

Η παραλία Ξάνεμος απέχει περίπου 2 χλμ από το κατάλυμα και βρίσκεται στην ομώνυμη περιοχή , στα ΒΑ του νησιού . Δίπλα βρίσκονται και οι παραλίες Μπουγαζάνου, Στυχερό. Έχει βότσαλο και τα νερά είναι πεντακάθαρα και δροσερά. Η παραλία είναι οργανωμένη και υπάρχει καντίνα για την εξυπηρέτηση σας. Ο Ξάνεμος εξυπηρετείται από τη συγκοινωνία του Δήμου Σκιάθου. Ο αεροδιάδρομος αεροδρομίου Αλ. Παπαδιαμάντης της Σκιάθου ξεκινά και τελειώνει στην θάλασσα! Έτσι καθώς ο Ξάνεμος βρίσκεται στην βόρεια άκρη του αεροδιαδρόμου ... στην ίδια ευθεία ... τα αεροπλάνα απογειώνονται και προσγειώνονται .. ακριβώς πάνω από τους λουόμενους . Μπορεί αυτό να προκαλεί μια σχετικά σύντομη ηχορύπανση αλλά η φωτογραφική μηχανή θα σας χρειαστεί σίγουρα! Η θέα είναι ιδιαίτερα όμορφη καθώς οι παραλίες αυτές βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τη Σκόπελο. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στον Ξάνεμο, στην περιοχή Κεφάλα, έχουν ανακαλυφθεί τα ερείπια προϊστορικού οικισμού.

All rights reserved pavlosmariastudios.gr 2016 | Created by BOOKRES