Γύρος του νησιού

en el
+ -

Διαθεσιμότητα

Ελληνική νησιώτικη φιλοξενία !

Μία μοναδική αίσθηση της Ελληνικής φιλοξενίας σε ένα χώρο που θα σας μείνει αξέχαστος για την ηρεμία και χαλάρωση που προσφέρει !

Γύρος του νησιού

Η απόλυτη χαλάρωση και απόλαυση !

Ζήστε την απόλυτη χαλάρωση και απόλαυση στο καφέ μπαρ μας δίπλα στην πισίνα και το απέραντο πράσινο του κήπου μας !

Γύρος του νησιού
Γύρος του νησιού
Γύρος του νησιού
Γύρος του νησιού
Γύρος του νησιού
\/

Γύρος του νησιού

Γύρος του νησιού με καΐκια και Εκδρομές σε γειτονικά νησιά

Καθημερινά στο παλαιό λιμάνι θα συναντήσετε τα καΐκια που ξεκινούν για μια υπέροχη κυκλική διαδρομή γύρω από το νησί. ( πχ διαδρομές όπως Παλιό Λιμάνι Σκιάθου, παραλία Λαλάρια, παραλία και οικισμός Κάστρο, παραλία Κέχρια, παραλία Μεγάλη Ασέληνο, παραλίες στο Μαντράκι, παραλία Αγία Ελένη, παραλία Κουκουναριές και επιστροφή )

Θα μπορέσετε να δείτε πολλά μέρη που είναι προσβάσιμα μόνο από τη θάλασσα όπως τα Λαλάρια, το Κάστρο και άλλα υπέροχα σημεία.

Μην χάσετε μια επίσκεψη στα μέρη αυτά και ιδιαίτερα στα Λαλάρια που είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας.

Έχετε επίσης την δυνατότητα να επισκεφθείτε και το νησάκι του Τσουγκριά με τις υπέροχες παραλίες και τη μαγευτική φύση. Θα σας προτείναμε να επισκεφτείτε και αυτό το μικρό επίγειο παράδεισο.

Κοντά στη Σκιάθο βρίσκεται ένα πλήθος από μεγαλύτερα και μικρότερα νησιά, τα δύο άλλα κατοικήσιμα πανέμορφα νησιά των Βορείων Σποράδων η Σκόπελος και η Αλόννησος και τα άλλα τα μικρότερα μη κατοικήσιμα νησάκια ...

Υπάρχουν πολλά σκάφη που κάνουν εξορμήσεις και προς τις υπόλοιπες βόρειες Σποράδες τη Σκόπελο και την Αλόννησο ( για όσους από εσάς δεν επιλέξετε να πάτε με τα πλοία της γραμμής) τα οποία αναχωρούν νωρίς το πρωί και επιστρέφουν το απόγευμα.

All rights reserved pavlosmariastudios.gr 2016 | Created by BOOKRES